Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

En rekke overraskelser skjedde i NHL i 2020, og utsettelsen av spillet testet offisielt styrken til lagene. Mange fremragende lag har avvist betydelig etter omkampen, og de har ikke klart å opprettholde styrken for å komme videre. Tampa Bay Lightning har mistet ledelsen til kaptein Steven Stamkos siden omkampen, og publikum trodde de ville vise dårlige resultater. Men ingen trodde at i sluttspillet viste Tampa Bay Lightning-vakt Victor Hedman fantastisk lagledelse.

Victor Hedman er den mest representative offensive og defensive garde i hele ligaen. I årets ordinære sesong scoret Victor Hedman 11 mål og scoret 55 poeng. Denne poengsummen er gjennomsnittlig for mange spillere, så Victor Hedman visste tydelig at sluttspillet var begynnelsen på spillet. Etter flere år med å gå videre til sluttspillet, justerte Victor Hedman mentaliteten og førte lagkameratene til å ta på seg hockey trøye og gå videre til finalen.

Victor Hedman vant til slutt MVP-pokalen i sluttspillet. Han takket alle for deres støtte og oppmuntring. Victor Hedman er veldig glad for å ha muligheten til å bruke Tampa Bay Lightning drakt for å motta dette trofeet. Han har alltid trodd fast på sitt hjerte for å ha muligheten til å vinne denne æren. Tiden vil gi spillee det beste vitnesbyrdet om at Victor Hedman endelig fikk trofeet han ønsket etter alle disse årene med hardt arbeid. Victor Hedman har også sett styrken til mange unge spillere denne sesongen. Han tror at så lenge de jobber hardt og oppriktig, en dag vil de høste æren i hjertet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 546 تاريخ : چهارشنبه 30 مهر 1399 ساعت: 21:33

NHL-kampen 2019-2020 er avsluttet, og alle lag vurderer problemet med spillretensjon. Vegas Golden Knights tapte 3-4 mot Dallas Stars i Weste Conference-finalen. Teamet angret på at de ikke kom til den endelige Stanley Cup-finalen. Fra denne feilen innså Vegas Golden Knights at de manglet erfae ledere. Så etter at Saint Louis Blues-kaptein Alex Pietrangelo ble en ubegrenset fri agent, nølte ikke Vegas Golden Knights med å signere ham.

Det kan sees fra spillet forrige sesong at Vegas Golden Knights er et veldig kraftig ungt lag, og det lidenskapelige spillet blant spillee gjør publikum veldig begeistret. Det er synd at Vegas Golden Knights, som bare har hatt sitt 3-årsjubileum, manglet erfaring med å kvalifisere seg til sluttspillet, og de hadde ikke en god layout for å se motstanderens strategi. Det er ikke nok for et lag å ha styrke. Strategi er kraftigere enn styrke.

Vegas Golden Knights kunngjorde handelen med Nate Schmidt til Vancouver Canucks, og laget vant også en NHL-valg i tredje runde i 2020. Nate Schmidt er en veldig god spiller. Det er synd at han valgte å ta av seg Vegas Golden Knights drakt. Å forlate er også en ny begynnelse. Nate Schmidt vil jobbe hardere for Vancouver Canucks drakt. Vegas Golden Knights valgte Alex Pietrangelo å bli med, kan han vinne den andre Stanley Cup i sitt liv på dette laget?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 188 تاريخ : جمعه 25 مهر 1399 ساعت: 20:28

Saint Louis Blues gikk inn i sluttspillet med førsteplassen i Weste Conference-poengene forrige sesong, men dessverre spilte de ikke bra i de påfølgende kampene. Saint Louis Blues gjorde en spillerjustering etter å ikke ha vunnet påfølgende mesterskap, og laget ga opp kontraktsforlengelsen med kaptein Alex Pietrangelo. Alex Pietrangelo håper å fortsette å spille for St. Louis Blues drakt, men dessverre signerte laget raskt Torey Krug.

Saint Louis Blues kan ha vært forberedt på denne signeringen, og laget har ikke til hensikt å fortsette å foye Alex Pietrangelo. Fordi Alex Pietrangelo og Torey Krug begge er forsvarsvakter, kan laget bare velge en av dem. Alex Pietrangelo hørte at Saint Louis Blues signerte en ny forsvarer. Vil han fortsatt velge å bli på laget?

Alex Pietrangelo spilte for Saint Louis Blues i 12 sesonger og vant den første Stanley Cup, men han blir nå ignorert av laget. Alex Pietrangelo er for øyeblikket en ubegrenset fri agent, og Vegas Golden Knights har invitert ham til å bli med. Om Alex Pietrangelo kan spille for Vegas Golden Knights drakt er usikkert, men publikum føler at han definitivt ikke vil bli på Saint Louis Blues.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 219 تاريخ : چهارشنبه 23 مهر 1399 ساعت: 22:44

NHL-sesongen er over, og Philadelphia Flyers beklager at de ikke kom til finalen. Philadelphia Flyers beseiret Montreal Canadiens i første runde av sluttspillet og tapte mot New York Islanders i andre runde etter syv kamper. Philadelphia Flyers byttet keeper Carter Hart denne sesongen, og lagets samlede styrke er forbedret. Carter Hart liker denne Philadelphia Flyers drakt, han er villig til å kjempe for den høyeste æren for laget.

Keeperen til Philadelphia Flyers har blitt den største hodepinen de siste årene, og laget har også byttet keeper mange ganger. Tilsetningen av Carter Hart ga Philadelphia Flyers håp om seier, og laget gikk vellykket inn i sluttspillet i år. Selv om Philadelphia Flyers ikke klarte å slå New York Islanders til slutt, er laget veldig stolt over å kunne slå Montreal Canadiens. Montreal Canadiens har alltid vært den sterkeste motstanderen av Philadelphia Flyers, og lagets evne til å beseire motstanderen er også en forbedring. Philadelphia Flyers får sakte tilbake de sterkeste lagspillee, og de er motivert for å oppnå bedre resultater neste år.

Det beste resultatet av Philadelphia Flyers var i sesongen 1979-1980. Laget opprettholdt en ubeseiret rekord i 35 kamper på rad og har ikke blitt brutt. Tjue år har gått, og Philadelphia Flyers håper å komme tilbake til sine glansdager igjen. På den tiden var hver spillers hockey trøye likt av fansen fordi prestasjonen deres var veldig bra.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 163 تاريخ : شنبه 19 مهر 1399 ساعت: 18:22

NHL Tampa Bay Lightning vant Stanley Cup denne sesongen, men lagene som har forbedret seg mest i spillet er Vegas Golden Knights og New York Islanders. Vegas Golden Knights og New York Islanders gikk modig inn i sluttspillet, og de brakte spennende spill til publikum i hvert spill. New York Islanders ble eliminert av mesterskapslaget Tampa Bay Lightning i Easte Conference-finalen, og Vegas Golden Knights ble også beseiret av Dallas Stars i Weste Conference-finalen. Selv om de to lagene tapte kampen, er hockey trøye ne deres favorisert av flere fans.

New York Islanders signerte rookie Mathew Barzal i 2018 har blitt mer og mer moden og stabil, han er nå en utmerket senterspiller. Denne sesongen ledet Mathew Barzal laget til Easte Conference-finalen, og New York Islanders drakt dukket opp igjen i Champions League. I det siste spillet tapte New York Islanders, men laget fikk en god opplevelse i kampen mot Tampa Bay Lightning og så lagets mangler.

Vegas Golden Knights er et veldig ungt lag, de ble grunnlagt i 2016. Vegas Golden Knights har spilt en flott prestasjon på bare tre sesonger, og denne sesongen går videre til Weste Conference-finalen. Publikum så Vegas Golden Knights-spillet denne sesongen, de er mer uerfae. Vegas Golden Knights er et veldig dynamisk og kraftig lag, og alle tror at de vil vinne Stanley Cup i nær fremtid.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 175 تاريخ : پنجشنبه 17 مهر 1399 ساعت: 18:40

Etter et langt år med konkurranse for NHL vant Tampa Bay Lightning endelig Stanley Cup-finalen. Tampa Bay Lightnings endelige seier denne sesongen ble oppnådd ved hardt arbeid trinn for trinn. Dallas Stars kan delta i finalen, de stoler mer på utholdenhet og flaks. Tampa Bay Lightnings nr. 21- hockey trøye Brayden Point klarte seg best denne sesongen. Han erobret publikums øyeepler og indre beundring fullstendig.

Mange tilskuere har lagt merke til at Steven Stamkos var fraværende i spillet i begynnelsen av omkampen av Tampa Bay Lightning. Uten Steven Stamkos deltakelse ble Brayden Point og Nikita Kucherov lagets hovedspillere. Brayden Point og Nikita Kucherov spilte også nøkkelrollen til laget. I hvert av sluttspillkampene må de ha på seg Tampa Bay Lightning drakt for å spille spillet. For å la laget vinne kampen, selv om de er skadet, må de ta en pause eller to for å spille igjen.

I fjor vant Saint Louis Blues Stanley Cup, og publikum mener at det avhenger mer av flaks. Så i år vant Tampa Bay Lightning mesterskapet, hva tror publikum? Fans så Tampa Bay Lightning kamp etter kamp. Laget mistet avhengigheten til kapteinen, og spillee vokste raskt til å bli et mesterlag.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 217 تاريخ : يکشنبه 13 مهر 1399 ساعت: 23:30

I Stanley Cup-finalen 2019-2020 beseiret Tampa Bay Lightning Dallas Stars 2-0 og vant det endelige mesterskapet med en total poengsum på 4-2. Spillere på banen i Tampa Bay Lightning drakt hoppet av spenning. Dette er andre gang laget vant Stanley Cup. Selv om Dallas Stars-spillee har feilet, er de veldig glade for å ha spilt så mange fantastiske kamper mot Tampa Bay Lightning.

I dette spillet presterte Tampa Bay Lightning-forsvarer Victor Hedman veldig bra. Han motsto hardnakket Dallas Stars 'lovbrudd, og etterlot motstandee sine en nullforsegling. Dallas Stars 'lagånd om å være sterk denne sesongen har satt et dypt inntrykk hos publikum. Den grønne Dallas Stars drakt representerer den nye styrken, og publikum tror at de vil bli enda bedre neste år. Dallas Stars kan komme til Stanley Cup-finalen, de har blitt et veldig kraftig lag.

Tampa Bay Lightning skuffet ikke fansen, de gjorde en god jobb i denne siste kampen. Overfor de mange støtende modusene til Dallas Stars, forente de alle om å motstå. Tampa Bay Lightning vant Stanley Cup igjen etter 16 år. Spillee feller gledestårer. De ble takknemlige for innsatsen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 183 تاريخ : سه شنبه 8 مهر 1399 ساعت: 21:04

I det fjerde spillet i Stanley Cup i 2020 beseiret Tampa Bay Lightning Dallas Stars igjen 5-4. De to lagene spilte veldig voldsomt i dette spillet, slik at publikum kunne se en fantastisk kamp. Steven Stamkos deltok ikke i spillet, og Dallas Stars-spiller Blake Comeau kom ikke tilbake til oppstillingen. Begge lagene stolte på sterk vilje til å konkurrere om poengsummen, og hockey trøye deres representerte lagets ære.

Dallas Stars er totalt ett poeng bak Tampa Bay Lightning, så laget håper at spillet kan få tilbake poengsummen. Tampa Bay Lightning Etter flere kamper med Dallas Stars har nok Tampa Bay Lightning forstått styrken til motstanderen. Jo mer kritisk spillet er, desto mer stabilt er det. Dessverre har Dallas Stars for mye ønske om å vinne når de styrker offensiven. Teamet har gjentatte ganger begått foul og gitt Tampa Bay Lightning en god mulighet.

Selv om Steven Stamkos ikke kunne ha på seg Tampa Bay Lightning drakt for å spille spillet, var han veldig foøyd med å se lagkameratene spille en så utmerket prestasjon. Laget må ha slike lagspillere, uansett hvem som midlertidig forlater laget, kan laget fortsatt opprettholde eksistensen av styrke. Neste kamp er et viktig sted for Tampa Bay Lightning. Hvis laget slo Dallas Stars, vil de vinne Stanley Cup i 2020.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 173 تاريخ : شنبه 5 مهر 1399 ساعت: 18:09

I kamp 3 i Stanley Cup-finalen i 2020 beseiret Tampa Bay Lightning Dallas Stars 5-2. Etter 7 måneder så fansen endelig Steven Stamkos iført en Tampa Bay Lightning drakt spille spillet igjen. På grunn av fysiske årsaker valgte Steven Stamkos kirurgi i offseason, så han deltok ikke i de forrige sluttspillkampene. Tross alt var Steven Stamkos en spiller som bodde i Tampa Bay Lightning i 12 år. Han kom tilbake til lagkampen igjen, og lagkameratene var veldig foøyde.

Dallas Stars 'hovedspiller Blake Comeau kunne ikke spille på grunn av en skade. Nick Caamano tok på seg Dallas Stars drakt for første gang i sluttspillet. I dette spillet gjorde Dallas Stars-spilleren Miro Heiskanen en stor feil. Hans besittelsesfordel ble sterkt angrepet av Brayden Point. Tampa Bay Lightning beseiret Dallas Stars med stor poengsum, og fansen så igjen håp om seier.

Steven Stamkos spilte igjen og mange tilskuere var foøyde, men kroppen kom seg fortsatt ikke helt opp. Steven Stamkos er fortsatt veldig god i ferdighetene, men den fysiske formen har ikke nådd sitt beste. Steven Stamkos, som var under 3 minutter på skøytebanen, ga imidlertid lagkameratene mye oppmuntring. En spiller har holdt seg til dette laget i 12 år. Hans utseende inspirerte direkte utholdenhet og drømmer i hjertet til lagkameratene.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 176 تاريخ : جمعه 4 مهر 1399 ساعت: 17:41

Finalen i 2019-2020 i Stanley Cup startet, med en duell mellom Tampa Bay Lightning og Dallas Stars. I første runde tapte Tampa Bay Lightning 1-4 for Dallas Stars. Begge lag har startet en konservativ strategi for å teste styrken til motstandee. Etter at Dallas Stars-målet ble brutt av Tampa Bay Lightning, startet Dallas Stars en hard jakt. Tampa Bay Lightning møtte et sterkt angrep fra Dallas Stars. De fokuserte bare på forsvar og mistet sin beste sjanse for krenkelse.

Tampa Bay Lightning beseiret Dallas Stars 3-2 i andre runde etter å ha lært sine leksjoner i første runde. Styrken til de to lagene er lik, og vi kan bare se hvilken spiller som spiller mer stabil. Blå representerer Tampa Bay Lightning drakt, og grønn representerer Dallas Stars drakt. Begge lagene har sterke kampevner. Nå er totalresultatet 1-1, hvem vinner til slutt?

Fra disse to kampene følte publikum tydelig at Dallas Stars spilte mer stabilt. Tampa Bay Lightning har store mangler i mange støtende aspekter. Spillere kan ikke ane lagkameratens behov i tide. Tapet av kaptein Steven Stamkos i sluttspillet i Tampa Bay Lightning har sterkt påvirket lagets samlede styrke. Nå kan publikum bare håpe at den stilltiende forståelsen mellom lagkameratene kan forbedres.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 177 تاريخ : چهارشنبه 2 مهر 1399 ساعت: 17:12